Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Επιστροφή στα θρανία!!

Αγαπημένα μου παιδιά και αγαπητοί γονείς,

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί από χτες επίσημα από την Υπουργό Παιδείας τα σχολεία ανοίγουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και  τα μαθήματα επεκτείνονται έως και τις 26 Ιουνίου. Επιστρέφουμε λοιπόν στο φυσικό μας χώρο, που είμαι σίγουρη ότι έλειψε σε όλους μας πολύ!

Το ότι επιστρέφουμε όμως δε σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι όπως πριν. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε λίγο διαφορετικά ακολουθώντας αυστηρά κάποιους κανόνες υγιεινής, για τους οποίους θα σας μιλήσουμε τη Δευτέρα. Θα ήθελα, λοιπόν, την ημέρα που θα έρθετε στο σχολείο να έχετε όλοι αντισηπτικό διάλυμα και αντισηπτικά μαντιλάκια! Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε, καθώς η πρόληψη είναι πολύ βασική στην καταπολέμηση του ιού. Επίσης, θα ήθελα να είστε εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα εργαλεία (μολύβια, γόμες ξύστρες κτλ.), γιατί θα απαγορεύεται ο δανεισμός από και σε άλλα παιδιά. Πρέπει όλοι μας να μάθουμε να συμβιώνουμε αρμονικά και κυρίως υπεύθυνα με τους συμμαθητές και τους δασκάλους μας! Προσέχουμε και προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας και φυσικά την οικογένειά μας!

Δεν θα ανεβάσω κάποια άλλη άσκηση, καθώς αρκετοί δεν μου έχουν στείλει τις προηγούμενες. Η κυρία Γιούλη όμως, σας στέλνει μια δραστηριότητα την οποία μπορείτε να δείτε   ΕΔΩ

Σας χαιρετώ και θα τα πούμε σύντομα, σε λίγες μέρες από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου